Business BOOST  Biking Experience!

Als gepassioneerd wielrenner hoef ik je natuurlijk niet te vertellen dat wielrennen verbindt, verbroedert,  inzicht geeft in de ware aard van je peloton genoten. Je geconfronteerd wordt met jezelf, je onvermogen om mee te kunnen, niet willen lossen, nog even in het wiel hangen, je goede en je slechte dagen, groepsdruk en de top ten koste van alles willen bereiken. Kortom er zijn legio analogieën te bedenken met je rol als manager. Speciaal voor de manager zoals jij, die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan, heb ik een aantal leiderschap trainingsprogramma’s ontwikkeld waarbij ook de racefiets centraal staat.

 

Over de trainer/ host

 

Naast dat ik al meer dan 20 jaar vele internationale managementteams en organisaties met veel passie en plezier begeleid als trainer en coach is mijn allergrootste passie wielrennen. Een kwart eeuw fiets ik wekelijks door het geweldige Zuid-Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek en ken alle 'geheime' klimmetjes en uitzichtpunten die niet zijn opgenomen in de grote commerciële toertochten. Regelmatig onderneem ik wereldwijd  fietstochten, maar Zuid-Limburg is nog steeds mijn favoriete fietslocatie.

 

Ik verheug me erop om mijn passie voor Limburg, de racefiets en mijn expertise als managementcoach ook met jou en je team te delen en een bijdrage te leveren aan het bereiken van jouw ontwikkel- en businessdoelen!

De programma's

Leiderschap programma - Koersen met topmannen en topvrouwen 

 

 

Het unieke leiderschapsprogramma met een centrale rol voor de racefiets! Voor managers die net als jij het beste uit zichzelf willen halen en de passie voor de racefiets met je delen.

 

De resultaten:

  • Krijg inzicht in jezelf en tools om je leiderschapseffectiviteit naar een hoger niveau te brengen
  • Vergroot je gezag en draagvlak
  • Haal het beste uit jezelf en je (management)teams
  • Word een leider met toegevoegde waarde

 Meer weten?

Maximale persoonlijke aandacht

Graag wil ik jou als deelnemer maximale persoonlijke aandacht geven. Per tocht zijn er maximaal 6 deelnemers.

Voor wie?

Senior managers en directieleden met een passie voor wielrennen. Deelnemers moeten een minimale ervaring hebben op de racefiets. Jaarlijks 1000 kilometer (of meer)  sportief fietsen is een goede basis om optimaal van de programma's te genieten.

Niet vergeten mee te nemen:

Eigen (goed) onderhouden racefiets
Helm
Weersafhankelijke fietskleding
Bidon
Reserve binnenband

 

Speciale wensen?

Neem dan met ons contact op. Wij stellen graag in overleg een programma samen dat geheel aansluit bij jouw wensen!