Personal online business coaching

Als ondernemer, manager en ambitieuze professional komen er dagelijks problemen, uitdagingen, kansen en bedreigingen op je pad. Vooral nu is het maken van de juiste keuzes belangrijker dan ooit en in sommige sectoren zelfs essentieel om als organisatie te overleven.

 

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en je laat veel kansen en mogelijkheden onbenut. Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers en manager een mentor of coach.

 

Het begint allemaal bij jou… bij jouw vraag of ontwikkelbehoefte.

 

Ben je op zoek naar iemand met wie je kunt sparren over jouw vraagstukken? Iemand die jou kan helpen omdat hij het kunstje al meer dan eens succesvol heeft gedaan? Iemand zie je de zaken vanuit een ander perspectief laat zien?Ben je op zoek naar iemand die je help het maximale uit jezelf en je business te halen?

 

Dan is het alleen nog de kunst om een business coach te vinden waar je een klik mee hebt. Klik hier om samen onze klik te bepalen


Hoe werkt ‘t?

Je  traject begint met een uitgebreide aftrap, waarbij we samen inzoomen op jouw doelen en ambities, de huidige situatie en de bijbehorende actuele context.

 

Van daaruit bepalen we samen de stappen die genomen moeten worden om je doelen te bereiken en stellen de prioriteiten vast. Zodat je zo snel mogelijk resultaat ervaart van je traject. 

 

Tijdens het traject help ik je met nieuwe inzichten  bij het nemen van belangrijke beslissingen. Sta ik  je bij met  kennis en ervaring en fungeer ik als je sparringpartner.

 

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij centraal staat en je ontwikkeldoel behaald wordt.

 

Jouw stok achter de deur!

Als ambitieuze professional moet je veel ballen in de lucht houden en daarom is het soms lastig om de lange termijn te prioriteren boven de alledaagse beslommeringen en brandjes die je moet blussen. Onze periodieke terugkerende sessie is jouw stok achter de deur om te werken aan je doelen. Tijdens onze sessie draait het 100% om jou! Het is de tijd waarin je rustig met een ervaringsdeskundige  na kunt denken en nieuwe inzichten krijgt over belangrijke zaken met betrekking tot jouw zakelijke en persoonlijke doelen. 

 

En natuurlijk

Als je ergens mee zit, kun je met mij bellen, mailen of appen. Ook tussen de sessies door!