Tour du Vin

Ontdek de beste Zuid-Limburgse wijnboeren, fiets met je racefiets langs de mooiste Limburgse wijngaarden. En wie weet mogen we ook nog ergens wat proeven….

 

Voor wie?

Heb jij een passie voor de racefiets en een bovengemiddelde conditie? Geniet je bovendien graag van de bourgondische kant van het leven? Dan mag je deze tocht niet missen.


Wat gaan we doen?

Tijdens MT dagen, heisessies etc. kan je team of gasten wellicht wat extra energie en inspiratie gebruiken. Samen stappen we na de eventueel door BOOST Training en Coaching gefaciliteerde workshop op de de racefiets en komen na een tocht inclusief een of meerdere proefmomenten na circa 4 uur weer terug op ons startpunt.

 


Duur?

4 uur inclusief diverse proefmomenten

 

 

Waar?

Op basis van je wensen bepalen we samen het vertrekpunt in de nabijheid van Valkenburg.

 

 

Alles in 1 keer geregeld!

 

Ervaring leert dat trainingen die gefaciliteerd worden door een externe coach of trainer vaak productiever zijn.  Maurice Jennekens heeft als trainer en managementcoach al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van deze sessies. 

Bespreek tijdens de intake samen de mogelijkheden en de input wordt uitgewerkt tot een maatwerk programma dat perfect aansluit op je eigen praktijksituatie en de doelstellingen van de training. 

Naast leren, inspireren en kennis delen is gedurende het programma een belangrijke rol voor de racefiets weggelegd.  

 

Tip!

Deze tocht is ook ideaal als kleinschalig relatie-event!