Koersverkenning

Ontdek de klimmetjes en de plekjes die nooit worden opgenomen in het routeschema van de commerciële toertochten. Geniet samen van de kleinschaligheid en het Limburgse landschap. Wie weet pak je nog een 'KOM' op Strava!

Voor wie?

Je hebt een goede fietsconditie en bent competitief ingesteld? Of je hebt al  Limburgs Mooiste of de Amstel Gold Race route gefietst en bent op zoek  naar de mooiste en minder bekende fietsroutes en plekken.


Wat gaan we doen?

Tijdens MT-dagen, heisessies etc. kunnen je gasten of team extra energie en inspiratie gebruiken. Samen stappen we na de, door BOOST Training & Coaching bv gefaciliteerde workshop op de de racefiets en komen na een tocht (incl. pauze) weer terug op ons startpunt.

 


Duur?

4 uur inclusief een pauze stop

Waar?

Op basis van je wensen bepalen we samen het vertrekpunt en de trainingslocatie in Zuid-Limburg.


Alles in 1 keer geregeld!

Ervaring leert dat trainingen die gefaciliteerd worden door een externe coach of trainer vaak productiever zijn.  Maurice Jennekens heeft als trainer en managementcoach al meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van deze sessies. 

Bespreek tijdens de intake samen de mogelijkheden en de input wordt uitgewerkt tot een maatwerk programma dat perfect aansluit op je eigen praktijksituatie en de doelstellingen van de training. 

Naast leren, inspireren en kennis delen is gedurende het programma een belangrijke rol voor de racefiets weggelegd.  

 

Tip!

Deze tocht is ook ideaal als kleinschalig relatie-event!