Corona Business BoostCamp

De Carona Business BoostCamp is gemakkelijk te volgen vanaf je eigen thuiswerkplak met max. 5 deelnemers per sessie krijgt jouw specifiek vraagstuk maximale aandacht.

Zodat je je sales meteen weer een boost kunt geven. Dat wil jij toch ook!

 

Deze praktische training geeft je onder andere antwoord op de volgende vragen:

 Hoe denkt de klant/ prospect in het coronatijdperk en hoe maak ik hier gebruik van?
 Hoe krijg ik nieuwe klanten zonder koude acquisitie?
 Hoe bereik ik en blijf ik in contact met mijn klanten?
 Hoe ga ik om met tegenwerpingen?
 Hoe versnel ik beslissingstrajecten?
 Hoe creëer ik vraag voor mijn producten/ diensten?

 

Je trainer:

Maurice Jennekens is een van de meest gevraagde salestrainer en -coach in Limburg. Maurice baart opzien met zijn sprankelende sessies waarin hij ‘inhoud’ en ‘praktische toepasbaarheid’ op een perfecte manier samenbrengt. Hij hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eyeopeners en praktische direct toepasbare tips.

 

Reacties van deelnemers aan eerdere sessies:

‘Iedere sessie met Maurice zit vol met eyeopeners, die je direct kunt toepassen’
‘Maurice slaagt er iedere keer  in ondernemers een verkoopboost te geven door ze persoonlijk aan te spreken op hun sales kennis & kunde: praktisch, toegankelijk en gedreven. Dat werkt aanstekelijk!’
        ‘Maurice in kernwoorden: Kennis van zaken, ervaren, een vriendelijke open houding, creatief, gedreven, praktisch, meedenkend, concreet, en bovenal: enthousiast! De energieboost die hij weet te creëren is een unieke ervaring die ik iedere ondernemer kan aanbevelen!’

 

Geef je voorkeursdata aan:

Sessie 1: 9.00 – 12.30 uur

Kies een van onderstaande opties

Sessie 2: 9.00 -12.30 uur

Kies een van onderstaande opties

19 mei  Helaas niet meer beschikbaar

26 mei Helaas niet meer beschikbaar

9 juni niet mer beschikbaar

11 juni niet meer beschikbaar

16 juni

23 juni

18 juni

20 juni

Bovenstaande data kan ik niet. Bel mij voor het plannen van een ander trainingsmoment: 

 

 

Door de grote belangstelling kan het zijn dat jouw voorkeursdata op het moment van inschrijving niet meer beschikbaar is. We nemen dan contact met je op om samen een passend alternatief te vinden.

 

Op al onze leveringen zijn de algemene en annuleringsvoorwaarden van BOOST Training & Coaching BV  van toepassing.

Voorwaarden

Aanmeldingsvoorwaarden 
 Door je aan te melden, ga je akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie en ontvangt van je betaling sturen wij een herinnering en de inlog voor de sessie toe. Daarnaast ontvang je de voorbereidingsopdracht.

Verhindering
Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 45,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

 

Trainingsdata
Door de grote belangstelling kan het zijn dat jouw voorkeursdata op het moment van inschrijving niet meer beschikbaar is, we nemen dan contact met je op om samen, op basis van beschikbaarheid van de trainer een passend alternatief te vinden. BOOST heeft te allen tijde recht de trainingsdata te wijzigen.